Sway bestaat uit een vierkoppige band, een uit de hand gelopen aantal zangers en zangeressen, een dirigent en twee geluidstechnici. Samen zorgen we er voor dat elk optreden een feest voor oog en oor is!

De zangers en zangeressen

Sway heeft zes stemgroepen: hoge en lage sopranen; hoge en lage alten; tenoren en bassen/baritons. Elke stemgroep telt vier personen.
De meeste koorarrangementen zijn zesstemmig. Het ene moment zal het gehele koor zich laten horen het andere moment zijn dat slechts een of twee stemgroepen. Daarnaast is er ruimte voor een vrolijk kwartet, een verfijnd duet of een prachtige solo. Door deze afwisseling blijft Sway een optreden lang boeien.
Naast het zingen besteden we ook veel aandacht aan het presenteren van de nummers. Een aparte presentatiecommissie zorgt er voor dat Sway niet alleen gehoord maar ook gezien mag worden. Dit geldt zowel voor de kleding als voor de bewegingen waarmee de verschillende nummers worden neergezet.

De Band

De stevige Sway-band bestaant uit een drummer, een bassist en twee gitaristen en wordt aangevuld met keyboard door onze dirigent. Bij een enkel nummer is er een saxofonist voor ‘dat beetje extra’. De stevige en strakke sound die naadloos aansluit bij de zang is kenmerkend voor onze groep.


De dirigent

Gerard de Graaf is in 2006 als dirigent en arrangeur bij Sway gestart en sindsdien niet meer weg te denken! Zijn muzikaliteit, creativiteit, en oorspronkelijkheid zijn sterk bepalend voor de boeiende sound van Sway. Als koorleden genieten wij daarnaast van zijn humor en improvisatietalent. Op een enkele uitzondering na, zijn alle nummers van Sway door Gerard gearrangeerd en sluiten daarmee helemaal aan bij onze slogan: “Plezier & Kwaliteit”.


De techniek

Een goede geluidstechniek is voorwaarde voor een goede sound. Daarom verzorgen we ook dit in eigen beheer met eigen professionele geluidsinstallatie. Onze gedreven geluidstechnici Justus Janssen en Rob Fortuin zijn voor ons onmisbare krachten die steeds opnieuw in staat blijken een mooie geluidsmix te maken op elke gewenste locatie. Zowel binnen als buiten en zowel in grote als in kleine zalen.

Volg ons
Like Us op Facebook
Sway in action

Boekingen

Sway op uw evenement?   Neem contact met ons op!